Meubels Op Maat

Hoe mooi is het als uw meubels perfect op maat gemaakt worden? Uw interieur zal er fantastisch uitzien met de op maat gemaakte meubels van Meubelmakerij Leidscherijn.

De meubels die door ons op maat gemaakt zijn, zullen volledig aan uw wensen voldoen en perfect passen in uw woning. Kom bij ons langs om uw wensen te overleggen zodat de meubels helemaal voldoen aan uw smaak. Uw meubels worden op maat gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Hierdoor houden wij de kosten laag en zijn aanpassingen geen probleem. In de afgelopen twaalf jaar hebben we voor veel klanten meubels op maat gemaakt. Als u verder op de website kijkt kunt u verschillende afbeeldingen bekijken waardoor u een goede impressie krijgt van de meubels die wij voor onze klanten op maat gemaakt hebben. Bovendien kunt u zo inspiratie opdoen voor uw eigen interieur. Ook voor het realiseren van exclusieve keukens moet u bij Meubelmakerij Leidscherijn zijn.

U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@meubelmakerij-leidscherijn.nl of ons contactformulier invullen. Wilt u graag direct contact dan kunt u bellen naar 030 666 54 06.

Klik hier voor meer informatie over meubels


Maat meubel 1 Maat meubel 2

Maat meubel 3 Maat meubel 4

Maat meubel 5 Maat meubel 6

Maat meubel 7 Maat meubel 8

Maat meubel 9 Maat meubel 10