Kasten Op Maat

Benut uw woonruimte optimaal en ga voor kasten die op maat gemaakt zijn. Bij Meubelmakerij Leidscherijn kunt u terecht voor de mooiste kasten en allemaal op maat voor u gemaakt. Wij zorgen ervoor dat uw kasten perfect in uw interieur passen. Doordat de kasten op maat gemaakt worden in onze eigen meubelmakerij hebben we direct invloed op het productieproces. Bovendien houden we zo de kosten laag.

U kunt er voor kiezen dat uw kasten op maat in een bepaalde stijl vervaardigd worden. Heeft u een modern interieur? Of houdt u juist van klassiek en romantisch? U bepaalt zelf hoe uw kasten eruit komen te zien. Wij voorzien u uiteraard wel graag van advies en helpen u graag met het ontwerpen van de kasten.

Verder op onze website vindt u verschillende afbeeldingen van kasten die wij afgelopen jaren voor onze klanten gemaakt hebben. Doe idee├źn op voor uw eigen interieur. Naast kasten op maat kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere meubels. Uiteraard allemaal op maat voor u gemaakt. Bekijk snel de mogelijkheden.

Kasten op maat gemaakt door Meubelmakerij Leidscherijn? Maak een afspraak met ons via info@meubelmakerij-leidscherijn.nl of bel naar 030 666 54 06. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Klik hier voor meer informatie over kasten


Maat kast 1 Maat kast 2

Maat kast 3 Maat kast 4

Maat kast 5 Maat kast 6

Maat kast 7 Maat kast 8

Maat kast 9 Maat kast 10