Eiken Tafel Op Maat

Wilt u graag een eiken tafel op maat laten maken zodat deze perfect past in uw woning en voldoet aan al uw wensen? Voor het laten maken van een eiken tafel op maat bent u bij Meubelmakerij Leidscherijn aan het juiste adres.

We beschikken over onze eigen meubelmakerij waar we al uw wensen in de praktijk kunnen brengen. Voor uw eigen eiken tafel op maat kunt u bij ons langs komen om uw wensen te bespreken. In onze online gallery kunt u alvast wat voorbeelden zien waardoor u inspiratie op kunt doen voor uw eigen tafel. We kunnen een eiken tafel op maat maken in verschillende stijlen. Of u nu graag een klassieke stijl heeft of juist een moderne, bij ons is het allemaal mogelijk. We helpen u graag om een ontwerp te maken. Als u de prijslijst bekijkt, krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en de kosten. Tegen een kleine meerprijs bezorgen wij de tafel bij u thuis.

Niet alleen het laten maken van een eiken tafel op maat behoort bij ons tot de mogelijkheden. U kunt bij ons ook terecht voor keukens en kasten. En uiteraard alles op maat voor u gemaakt. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@meubelmakerij-leidscherijn.nl of u kunt bellen naar 030 666 54 06.

Klik hier voor meer informatie en prijzen van tafels


Maat eiken tafel 1 Maat eiken tafel 2

Maat eiken tafel 3 Maat eiken tafel 4

Maat eiken tafel 5 Maat eiken tafel 6

Maat eiken tafel 7 Maat eiken tafel 8

Maat eiken tafel 9 Maat eiken tafel 10

Maat eiken tafel 11 Maat eiken tafel 12

Maat eiken tafel 13 Maat eiken tafel 14

Maat eiken tafel 15 Maat eiken tafel 16

Maat eiken tafel 17 Maat eiken tafel 18

Maat eiken tafel 19 Maat eiken tafel 20

Maat eiken tafel 19 Maat eiken tafel 20